Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlinewaarzegster.net


  Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Nederland. Hier krijgt u online hulp en advies van waarzegsters uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op onlinewaarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Beste Alex,

Ik heb je vandaag gesproken. En wat kan je de situatie ontzettend goed aanvoelen en mensen heel goed omschrijven. Echt super knap. Je bent ook heel fijn om mee te kunnen praten.

Dankjewel. En ik zal nog wel eens van me laten horen.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Alex   Ervaring van Karin met waarzegster Alex   Ervaring van Karin geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag, jouw reading heeft mijn ogen geopend. Dankjewel voor de klare taal. Ik kan hier wel mee verder F.H.




Ervaring van Farida met waarzegster Dirk   Ervaring van Farida met waarzegster Dirk   Ervaring van Farida geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Krisha
  Ervaring met waarzegster Krisha
  Dank je wel, je zag duidelijke verschillende punten die zich al afspeelden zonder dat je iets kon weten, welkom op de lijn een meerwaarde, veel succes een collega.




Ervaring van Rita met waarzegster Krisha   Ervaring van Rita met waarzegster Krisha   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Beste Amber.

Wij hebben elkaar vaak gesproken.
Uw voorspellingen komen heel vaak overeen met de realiteit.
Soms bespreekt u zaken die ik u niet verteld hebt maar u brengt deze naar voren waarbij ik het gevoel heb de juiste medium te spreken.


Paul.




Ervaring van Paul met waarzegster Amber   Ervaring van Paul met waarzegster Amber   Ervaring van Paul geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Jeetje Sanne je had gelijk, dank je voor je mooie reading en advies. Werkelijk ongelofelijk xxxxx.




Ervaring van Samira met waarzegster Sanne   Ervaring van Samira met waarzegster Sanne   Ervaring van Samira geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mari Elena
  Ervaring met waarzegster Mari Elena
  Bedankt voor je heldere inzichten. Je weet alles zo puur en duidelijk uit te leggen waarom het zo gebeurd en wat ik kan verwachten. Tot nu toe is alles nog precies zo gegaan als je mij voorspeld had. Ik heb ook nu weer het volledige vertrouwen in je en kan rustig gaan slapen. Dank je wel.




Ervaring van Monica met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Monica met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Monica geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met waarzegster Olga   Ervaring van Angela met waarzegster Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met waarzegster Sissy   Ervaring van Angela met waarzegster Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Ik bel u iets langer dan een jaar en uiteindelijk heb ik mijn antwoord(u weet wel). Hij was allang met andere mensen bezig, maar ik herkende de signalen niet. Bedankt xx.




Ervaring van Voetbal met waarzegster Cassandra   Ervaring van Voetbal met waarzegster Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sara
  Ervaring met waarzegster Sara
  Sara, mijn tijd was om. Heb jou niet kunnen bedanken. Bij deze hartelijk bedankt jij bevestigde mijn gevoel en ook kwam jij zelf tot de situatie heel goed gezien x .




Ervaring van V. met waarzegster Sara   Ervaring van V. met waarzegster Sara   Ervaring van V. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Heel fijn gesprek gehad, super lieve dame. Ben heel benieuwd hoe alles gaat lopen voor mij in de liefde, maar ben ervan overtuigd dat jij het goed zag. Je zei dingen die ik zeker kon herkennen.




Ervaring van S. met waarzegster Tabitha   Ervaring van S. met waarzegster Tabitha   Ervaring van S. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine is een super zuiver medium en bijzonder goed in haar boodschappen, wil je een prachtig zuiver consult bel haar.
Dank je wel Valentine.




Ervaring van anoniem met waarzegster Valentine   Ervaring van anoniem met waarzegster Valentine   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Al een paar keer heb ik met haar deze pittige dame gebeld.
Elke keer wanneer ik haar spreek voel ik mij opgelucht en weer krachtig. Dit doordat ze straight en correct is. Ze draait er niet om heen en schuift ook niks onder stoelen en banken. Zegt gewoon waar het opslaat. Ze geeft je inzichten en tips om je battle te overwinnen.

Kortom een vrouw waar je terecht kan voor een straight en eerlijke oprechte legging.

Xoxo Tash .




Ervaring van T met waarzegster Tabitha   Ervaring van T met waarzegster Tabitha   Ervaring van T geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Superbedankt voor uw geruststelling Sissy,

Voel me idd nu wel heel rustig en ook goed om te weten wat de toekomsvooruitzichten op korte termijn zijn,.
U hield mij ook niet onnodig aan de lijn, maar gaf duidelijke antwoorden.
Ik raad iedereen aan om u te contacten.

Nogmaals hartelijk dank Sissy,
Een grote knuffel van mij,

R.




Ervaring van R met waarzegster Sissy   Ervaring van R met waarzegster Sissy   Ervaring van R geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John. Een lief, oprecht en geduldig man.
Altijd een luisterend oor, niet langdradig.
Bel hem al jaren en tot nu toe zijn alle voorspellingen uitgekomen. U bent de beste voor mij, John. God bless.




Ervaring van Sonja met waarzegster John   Ervaring van Sonja met waarzegster John   Ervaring van Sonja geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  lieve olga, jij bent geweldig, alles wat je zegt is de nagel op de kop, zo recht toe zo recht aan, zo eerlijk en betrouwbaar. Bedankt voor het fijn gesprek lieverd, tot de volgende keer liefs carine.




Ervaring van carine met waarzegster Olga   Ervaring van carine met waarzegster Olga   Ervaring van carine geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rin
  Ervaring met waarzegster Rin
  Hey Rin

Je heb me goed geholpen, vandaar dat je een vijf krijgt er zijn dingen uit gekomen zoals gebeld worden heel goed en sorry dat ik opdringerig werd ik ga je terug bellen thx.




Ervaring van m h met waarzegster Rin   Ervaring van m h met waarzegster Rin   Ervaring van m h geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Mathilda is een zeer goed medium
Kan super invoelen . Ik spreek haar regelmatig . Dankjewel Mathilde ik houd je op de hoogte . Liefs i.




Ervaring van I met waarzegster Mathilda   Ervaring van I met waarzegster Mathilda   Ervaring van I geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Carola is voor mij de beste. Ze praat me niet naar de mond, met wie ik heerlijk eerlijke gesprekken kan hebben en die er het meest op zit. Dank je lieve Carola. Het is altijd weer fijn met jou te praten en je geeft me telkens weer moed.Ik hoop dat je gelijk krijgt. Liefs.




Ervaring van Hannah met waarzegster Carola   Ervaring van Hannah met waarzegster Carola   Ervaring van Hannah geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Stientje
  Ervaring met waarzegster Stientje
  Geweldig gesprek gehad met jou. Je voelt het goed aan, en weet het prima te omschrijven. Dankjewel voor je duidelijkheid.




Ervaring van Anonie met waarzegster Stientje   Ervaring van Anonie met waarzegster Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  O My God het was de moeite waard om in contact te komen met deze engel. Alles wat je zij viel op zijn plek alleen ik moet geloven in mijn zelf en aangeven ik verdiend het beste en dat ga ik zeker doen. Bedankt voor alles lieve engel en hou jouw zeker op de hoogte. P.S. goed op jouw zelf echt een mooi Reading en Positief.

One Love Angela xxx.




Ervaring van Angela met waarzegster Sabine   Ervaring van Angela met waarzegster Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Serena4gen
  Ervaring met waarzegster Serena4gen
  Een mooi en fijn gesprek met serena4gen gehad.
En een mooie voorspelling gehad wacht nu rustig af. positief gevoel over groetjes a.




Ervaring van Anne met waarzegster Serena4gen   Ervaring van Anne met waarzegster Serena4gen   Ervaring van Anne geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Sissy is snel duidelijk. geeft direct antwoord op al je vragen, houd je niet onnodig lang aan de lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  1 Woord een top dame, positief en eerlijk ben benieuwd wie geduld heeft wordt extra beloond ik hou je op de hoogte.

Echt een aanrader.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met waarzegster Sissy   Ervaring van Angela met waarzegster Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rin
  Ervaring met waarzegster Rin
  Lieve rin ik mis u hier ,wil u zeggen dat het beter gaat zal niet net zoals hier bij sommige gemeld word van de beste en de liefste want dat kan ik niet weten en zeggen ,maar kan wel zeggen dat je een dikke vijf zeker waart bent .u blijft jezelf groetjes l van veeke uit. Belgie .




Ervaring van L. met waarzegster Rin   Ervaring van L. met waarzegster Rin   Ervaring van L. geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Qikyra
  Ervaring met waarzegster Qikyra
  Lieve Qikyra, Dank je wel voor de altijd mooie voorspellingen, en ja hoor wat je ook voorspeld hebt, is de volle waarheid.
Is al een deel uitgekomen. Ook heb je heel goed contact met onze dierbaren, wat je daar allemaal van vertelde en de beelden dat je zag dat ze doorgaven, was op sommige momenten om er even stil van te worden. We zijn enorm dankbaar dat je op ons pad bent gekomen, tot gauw vele groetjes Angelique en Emiel xxx.




Ervaring van angelique met waarzegster Qikyra   Ervaring van angelique met waarzegster Qikyra   Ervaring van angelique geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Dankjewel lieve Sabine voor je reading, ik hoop T snel weer te horen en te zien.❤ liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Sabine   Ervaring van Nathalie met waarzegster Sabine   Ervaring van Nathalie geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Wouw, super bedankt voor de mooie fotoreading van daarnet, wat je zei over mij klop volledig, thanks sanne je bent top .




Ervaring van A. met waarzegster Sanne   Ervaring van A. met waarzegster Sanne   Ervaring van A. geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Odette
  Ervaring met waarzegster Odette
  Odette is altijd bezet omdat ze keigoed is, to the point en het stroomt eruit. Ik vond dat ze meer referenties verdiende, vandaar dit bericht. Dank je wel voor de tips, ik ga ze opschrijven en tot achter een aantal maanden.




Ervaring van K met waarzegster Odette   Ervaring van K met waarzegster Odette   Ervaring van K geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dania
  Ervaring met waarzegster Dania
  Hoi Dania,
Ik heb u onlangs gesproken het was zeer mooi omdat het herkenbaar was, u vertelde zaken die ik kon herkennen en dat deed me deugd. ik hoop dat het allemaal komt zoals je zei, maar dat is natuurlijk afwachten, het klonk alvast zeer hoopvol en dat is altijd fijn om te horen, veel liefs.




Ervaring van karo met waarzegster Dania   Ervaring van karo met waarzegster Dania   Ervaring van karo geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Qikyra
  Ervaring met waarzegster Qikyra
  Je bent echt een topper Qikyra. Al jou boodschappen zijn werkelijkheid geworden. Zo mooi dat contact met mijn Oma. Sorry de verbinding werd verbroken, bel je snel terug.




Ervaring van Steef met waarzegster Qikyra   Ervaring van Steef met waarzegster Qikyra   Ervaring van Steef geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Qikyra
  Ervaring met waarzegster Qikyra
  Je bent echt een topper Qikyra. Al jou boodschappen zijn werkelijkheid geworden. Zo mooi dat contact met mijn Oma. Bel je snel terug.




Ervaring van Steef met waarzegster Qikyra   Ervaring van Steef met waarzegster Qikyra   Ervaring van Steef geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Bedankt voor het fijne gesprek. Ik bel je zeker nog terug om het vervolg van je voorspelling te vertellen. Je bent een zachte, aangename dame. Ik raad jou zeker aan.




Ervaring van Liesbeth met waarzegster Olga   Ervaring van Liesbeth met waarzegster Olga   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Luna M
  Ervaring met waarzegster Luna M
  Luna is geweldig goed zij voelt echt dingen aan wat in je leven speelt zij is 5 sterren waard. Dikke kusssxxxx.




Ervaring van anoniem met waarzegster Luna M   Ervaring van anoniem met waarzegster Luna M   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rin
  Ervaring met waarzegster Rin
  Dag Rin,
dank je wel voor het gesprek. De combinatie tussen je intuitief aanvoelen en je psychologische kennis is super en heeft me veel gebracht.




Ervaring van Hilde met waarzegster Rin   Ervaring van Hilde met waarzegster Rin   Ervaring van Hilde geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Onlinewaarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Onlinewaarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlinewaarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlinewaarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden