Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlinewaarzegster.net


  Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Nederland. Hier krijgt u online hulp en advies van waarzegsters uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op onlinewaarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Dank je wel Yuorah. Je bent fijn om mee te praten. ik hoop dat je zoals de vorige keren, nu ook weer gelijk krijgt.
Omata.




Ervaring van Omata met waarzegster Yuorah   Ervaring van Omata met waarzegster Yuorah   Ervaring van Omata geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Chantal
  Ervaring met waarzegster Chantal
  Lieve Chantal. En weer zag je het goed, me belasting is gewoon uitbetaald en nu de rest. Ik heb veel vertrouwen in jou. Vele sterren voor jou.




Ervaring van Gooise meisje met waarzegster Chantal   Ervaring van Gooise meisje met waarzegster Chantal   Ervaring van Gooise meisje geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Wow, wat een superfijn gesprek heb ik met je gehad.
Een vlotte en ervaren dame met een ijzersterk intuitie.
Hele heldere en to the point advies en denkt zelfs met je mee. Nona-yo ook leg je uit wat je doet wanneer er stiltes vallen. Super bedankt voor je advies. En tot gauw.




Ervaring van Aminata met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Aminata met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Aminata geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rashieda
  Ervaring met waarzegster Rashieda
  toppertje. weet meteen de pijnpunten aan te geven en een eerlijk oplosssing aan te geven.




Ervaring van Mirella met waarzegster Rashieda   Ervaring van Mirella met waarzegster Rashieda   Ervaring van Mirella geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Hey lieve Donna,
Je had gelijk hij heeft me gebeld en gezegd dat hij me mist en ook vroeg hij of ik een vriendje heb hahah. In de exacte woorden. Ik spreek je snel.
Liefs S.




Ervaring van Shilpa met waarzegster Donna   Ervaring van Shilpa met waarzegster Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Sterren tekort voor jou. Je bent echt een engel Donna. Wat je zegt klopt gewoon en daarbij weet je me echt te corrigeren op een fijne manier. Ben zo blij met je. Dank je wel Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs TK NYC.




Ervaring van TK NYC met waarzegster Donna   Ervaring van TK NYC met waarzegster Donna   Ervaring van TK NYC geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Sterren tekort voor jou. Je bent echt een engel Donna. Wat je zegt klopt gewoon en daarbij weet je me echt te corrigeren op een fijne manier. Ben zo blij met je. Dank je wel. Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs, TK.




Ervaring van TK NYC met waarzegster Donna   Ervaring van TK NYC met waarzegster Donna   Ervaring van TK NYC geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Beste Carola, alles wat je zei klopte of was een bevestiging. blij dat je er bent en hoop dat je er nog lang bent. tot binnenkort lieverd. Chantalle.




Ervaring van Chantalle met waarzegster Carola   Ervaring van Chantalle met waarzegster Carola   Ervaring van Chantalle geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marja
  Ervaring met waarzegster Marja
  Pure zuiverheid
Dankbaar
Liefs vanuit mijn hart naar jou.




Ervaring van Lucinda met waarzegster Marja   Ervaring van Lucinda met waarzegster Marja   Ervaring van Lucinda geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amera
  Ervaring met waarzegster Amera
  Bedankt Amera wat je zei klopte en ik en mijn allerliefste worden herenigd. Nogmaals dank.




Ervaring van Sinti met waarzegster Amera   Ervaring van Sinti met waarzegster Amera   Ervaring van Sinti geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amera  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Odette
  Ervaring met waarzegster Odette
  Lieve Odette,
Graag wilde ik nog toevoegen dat je veel meer dan die 5 sterren waard bent. Ik ben je keer op keer erg dankbaar op zowel prive als zakelijk gebied. Heb de afgelopen jaar veel op persoonlijke vlak mogen ontwikkelen. Ik ben uitermate tevreden met de manier waarop je je readings houdt. Tot de volgende x en bedankt voor vandaag.
Liefs, FP.




Ervaring van FP met waarzegster Odette   Ervaring van FP met waarzegster Odette   Ervaring van FP geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mierke
  Ervaring met waarzegster Mierke
  Beste Mierke,
Ik zal je goede raad opvolgen en ik ga dan daar vertrekken zoals je zei, je weet wat ik bedoel want je sprak ook van mijn vader, je zal wel weten wie ik ben. Ik bel je zeker nog terug hoor, het was een aangenaam gesprek, bedankt voor je steun, groetjes Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Mierke   Ervaring van Inge met waarzegster Mierke   Ervaring van Inge geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esther
  Ervaring met waarzegster Esther
  Heel scherp en komt snel tot de kern. Begrijpt ook veel en zegt het zoals het is. Aanrader.




Ervaring van Olga met waarzegster Esther   Ervaring van Olga met waarzegster Esther   Ervaring van Olga geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esther  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Terwijl we bellen komt alles al uit dit is de tweede keer.
Zo trots isha.




Ervaring van Joukje met waarzegster Isha   Ervaring van Joukje met waarzegster Isha   Ervaring van Joukje geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Lieve Laila

Jeetje wat een mooie reading.
En zo kloppend.

Dankjewel en tot gauw XXX Liefs.




Ervaring van M met waarzegster Laila   Ervaring van M met waarzegster Laila   Ervaring van M geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga, Ken je al meer dan 10 jaar. Je bent voor mij de beste en de liefste. Ik voel mij bij jou altijd gehoord en kunnen ook altijd lachen om elkaar. Je zegt hoe het is en dat waardeer ik altijd van jou alleen van jou. Dank je voor het meelopen bij mijn stukken. Tot heel gauw. Liefs van mij. Meli.




Ervaring van Melina met waarzegster Olga   Ervaring van Melina met waarzegster Olga   Ervaring van Melina geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karlien
  Ervaring met waarzegster Karlien
  Lieve Karlien,
Bijna dagelijks bel ik je even om te overleggen over nieuwe zakelijke of persoonlijke vraagstukken.Ik word altijd blij van je. Datgene wat je me terugkoppelt helpt om betere beslissingen te nemen. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Karlien   Ervaring van Anoniem met waarzegster Karlien   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tineke
  Ervaring met waarzegster Tineke
  Mensen bel Tineke, alles wat ze zegt komt steevast uit. ze is de nummer een van deze site. Top consulente die zegt zoals ze het ziet in de kaarten. Voorspellingen zowel negatief of positief, alles komt uit.




Ervaring van H met waarzegster Tineke   Ervaring van H met waarzegster Tineke   Ervaring van H geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Bedankt. Ze heeft het gehaald. Je voorspelling kwam uit. Dankje.




Ervaring van Fay met waarzegster Laila   Ervaring van Fay met waarzegster Laila   Ervaring van Fay geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sara
  Ervaring met waarzegster Sara
  SARAAA jij hebt gewoon letterlijk alles goed. Jij zegt gewoon wat is gebeurd en wat gaat gebeuren, alles klopt. Je bent de beste.
Loveyou.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sara   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lili
  Ervaring met waarzegster Lili
  Het was een heel fijn gesprek.
Dankuwel Xx.




Ervaring van Christa met waarzegster Lili   Ervaring van Christa met waarzegster Lili   Ervaring van Christa geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anny
  Ervaring met waarzegster Anny
  Anny je bent de beste en liefste medium die er bestaat. Zuiver en eerlijk. Je hebt mij zo verschrikkelijk goed geholpen. Daarnaast komen de voorspellingen keer op keer uit.
Dank daarvoor. Je zou vaker op de lijn moeten komen. de beste.
Liefs en knuffel N.




Ervaring van N met waarzegster Anny   Ervaring van N met waarzegster Anny   Ervaring van N geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Louise erg bedankt voor jou inzichten wat mij kracht en vooruitzichten biedt. Je bent oprecht en lief en meedenkend. Dankjewel, Anna.




Ervaring van Anna met waarzegster Louisa   Ervaring van Anna met waarzegster Louisa   Ervaring van Anna geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Voelt de situatie goed aan.
Vind Sid echt goed.

Liefs ,Bianca.




Ervaring van Bianca met waarzegster Sid   Ervaring van Bianca met waarzegster Sid   Ervaring van Bianca geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Eerste keer een reading gehad van paragnost Gunter. Alles wat u zei klopte . Echt een aanrader om te bellen.

Liefs Nikkie.




Ervaring van Nikkie met waarzegster Gunter   Ervaring van Nikkie met waarzegster Gunter   Ervaring van Nikkie geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  heel goed medium. Super goed.




Ervaring van Christella met waarzegster Johannes   Ervaring van Christella met waarzegster Johannes   Ervaring van Christella geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Dag Sid,
Wat was het fijn u te spreken. Ik laat alles even bezinken maar zal u zeker weer eens bellen. Dank voor het fijne gesprek. Ik vond het enorm waardevol. Groetjes E.




Ervaring van E. met waarzegster Sid   Ervaring van E. met waarzegster Sid   Ervaring van E. geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Mijn steun en toeverlaat voor al jaren. Je ziet alles zo goed en geeft goede adviezen. Ik verwacht dat alles deze keer ook weer zo gaat als je zei en het eerste deel klopte al ook al wilde ik het niet geloven dat er een andere man zou komen.
Een positief, lief en meedenkend persoon. Zeker bellen.




Ervaring van Reshma met waarzegster Nina   Ervaring van Reshma met waarzegster Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mierke
  Ervaring met waarzegster Mierke
  Lieve Mierke. Ik kan je niet genoeg bedanken wat je voor mij allemaal hebt gedaan. Ik spreek je al enkele jaren, een grote steun in mijn proces. Je bent de beste op deze lijn. Alles klopt wat je zegt. En alles komt uiteindelijk uit.




Ervaring van Julie met waarzegster Mierke   Ervaring van Julie met waarzegster Mierke   Ervaring van Julie geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Lieve Louisa,
Ik ben onder de indruk wat jij allemaal kan zien.
Je zag dat ik een baan ging krijgen in 'n hoog gebouw met verdiepingen. Dat ik het naar mijn zin ga hebben en dat ik leuke collega's zou krijgen.
Jij was de enige die zei dat ik met mijn Twin een ontmoeting zou hebben in de natuur ipv restaurant.
Alles is uitgekomen.
Je bent 'n topper.




Ervaring van Angel met waarzegster Louisa   Ervaring van Angel met waarzegster Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Dank aan Laila voor het prachtige consult. Ze kon het verleden met precisie duiden. Dat heeft mij heel veel rust gebracht. Ook in het heden duidde ze zaken die haarfijn klopten. Zeker een aanrader.




Ervaring van Angelina met waarzegster Laila   Ervaring van Angelina met waarzegster Laila   Ervaring van Angelina geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster KC
  Ervaring met waarzegster KC
  Dank voor het fijne en heldere telefoongesprek van zonet. Ik ga eraan werken KC. Je sloeg de spijker op de kop, dank.




Ervaring van an met waarzegster KC   Ervaring van an met waarzegster KC   Ervaring van an geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Inaya
  Ervaring met waarzegster Inaya
  Inaya maakt het verschil. Als enige gaf zij een klein detail van een probleem aan dat niet eerder zo duidelijk werd aangegeven. Zij gaf zelf dat het belangrijk is de vraag om informatie aan een medium goed te formuleren. Alleen zo kan een medium ook de juiste info krijgen. Inaya werk zeer zorgvuldig. Bedankt.




Ervaring van Jerry met waarzegster Inaya   Ervaring van Jerry met waarzegster Inaya   Ervaring van Jerry geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beste Gazali, U reading over mijn liefdesleven, wow alles klopte, ook over mijn werk bracht u alles goed in kaart.
U ben eerlijk, zuiver en ik ben ontzettend goed geadviseerd.
Liefs van Stef.




Ervaring van Stef met waarzegster Gazali   Ervaring van Stef met waarzegster Gazali   Ervaring van Stef geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karlien
  Ervaring met waarzegster Karlien
  Hallo Karlien,

Fijn dat je zo goed kon luisteren naar mijn verhaal. Ik heb al ruim 8 jaar mijn zoon niet gezien. Door wat je mij doorgaf kan ik daar nu beter mee omgaan. Heel fijn. Dank je wel.
Vriendelijke groet, Ruud.




Ervaring van Ruud met waarzegster Karlien   Ervaring van Ruud met waarzegster Karlien   Ervaring van Ruud geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Onlinewaarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Onlinewaarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlinewaarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlinewaarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden